Inici > Actualitat > SOM UN EQUIP, nova modalitat solidària

SOM UN EQUIP, nova modalitat solidària

Vols arribar al cim de la solidaritat? Vine a córrer en representació del teu club, la teva empresa, el teu poble o la teva entitat amb el repte de captar un mínim de 500 € per a la infància en risc atesa a Sant Joan de Déu!

A més de les clàssiques categories Open, Bombers i Inclusiva, enguany hem incorporat la nova categoria solidària, Som Un Equip, on us animem a engrescar els vostres familiars, amistats, col·legues de feina o club esportiu per fer que la solidaritat de la Vertical Montserrat pugi encara més esglaons!

Amb activitats tan senzilles com organitzar un esmorzar, un berenar, una rifa o un partit amb els companys de feina, els amics, els veïns… podreu aconseguir aquesta xifra. Demaneu-los que col·laborin amb el vostre Som Un Equip amb algun donatiu al web de la vostra campanya.

Per fer la inscripció, cal anar a la plana inscripcions.verticalmontserrat.org, clicar al botó d’inscripció de la categoria ‘Som Un Equip’ i crear la teva campanya registrant-te (botó superior de la dreta). Després la validarem i podràs difondre-la per rebre aportacions.

Un cop hagis arribat als 500€ tindràs la inscripció per un corredor/a assegurada!

La cursa consisteix en pujar les escales de servei que hi ha en el recorregut de l’estació inferior del funicular de la Santa Cova i el de l’estació superior del funicular de Sant Joan. En total, 2.180 graons en 765 metres. Es tracta d’un traçat únic i extrem que fa d’aquesta prova la més dura de la seva especialitat de totes les que es fan a l’Estat espanyol i que forma part del circuit internacional Towerrunning.

A més, si no pots venir a córrer la Vertical Montserrat però vols col·laborar amb la causa, pots fer un donatiu al Dorsal Zero o crear una campanya de captació de fons a través del web verticalmontserrat.org.

Cada esglaó compta, cada persona suma. Comptem amb vosaltres!

Scroll to Top