Allotjaments

Hostal Abat Cisneros***

Des de la seva construcció l’any 1563, l’edifici de l’Hotel Abat Cisneros actual ha estat destinat a l’allotjament de pelegrins.
La transformació d’aquestes dependències antigues en hostal a finals dels anys cinquanta del segle XX el va convertir en un establiment emblemàtic. Les darreres reformes van modernitzar les instal·lacions, i ara s’ofereixen al visitant uns espais amb una qualitat i una comoditat excel·lents.

La seva situació al cor del santuari, molt a prop de la basílica, permet gaudir d’una estada incomparable, en un ambient agradable i tranquil, i amb unes vistes magnífiques de la muntanya i la vall del Llobregat. Disposa de 82 habitacions amb bany o dutxa, televisió via satèl·lit, telèfon, parquet i calefacció, amb una capacitat total per a 153 persones.

Telèfon : +34 93 877 77 01
Email de contacte : reserves@larsa-montserrat.com

Cel·les Abat Marcet

L’edifici Cel·les Abat Marcet, dissenyat pel Pare Pere Busquets, data dels anys seixanta del segle XX. Està dedicat a qui va ser abat de Montserrat entre 1912 i 1946.
Les cel·les actuals són una evolució de les antigues, on durant segles es van allotjar els pelegrins quan l’hostatgeria del monestir no disposava de prou capacitat.
Situat a la plaça Abat Oliba, permet gaudir d’una estada incomparable, amb un ambient tranquil i agradable.

Les cel·les actuals són uns apartaments moderns, totalment equipats, pensats per proporcionar el màxim confort: bany, cuina, calefacció, telèfon i televisió. Un lloc ideal per venir-hi amb la família o els amics, perquè organitzeu la visita a Montserrat al vostre ritme.
L’edifici Abat Marcet disposa de 92 apartaments d’una, dues, tres o quatre places, que poden donar allotjament fins a 260 persones.

Telèfon : +34 93 877 77 01
Email de contacte : reserves@larsa-montserrat.com
Desplaça cap amunt