Inici > Actualitat > Ampliem la categoria INCLUSIVA

Ampliem la categoria INCLUSIVA

Enguany, la Vertical Montserrat incorpora la diversitat funcional intel·lectual i física a la visual. L’any passat vam comptar amb tres esportistes inclusius i en aquesta edició del 2020 volem aconseguir més participants en aquesta categoria inclusiva.

La inscripció és gratuïta, tot i que, en el moment de fer la gestió s’ha de fer un donatiu simbòlic (a partir d’1€). Hi poden participar persones amb discapacitat visual, física i intel·lectual. De moment. s’ha inscrit l’Associació Petjades de Colors patrocinant un corredor amb diversitat funcional visual i hi ha un esportista paralímpic del Regne Unit que la farà de baixada en cadira de rodes.

Qui pot participar en aquesta categoria inclusiva?

Persones amb discapacitat visual física o intel·lectual, acreditada.

Visual: Categories B1 i B2, segons el sistema de classificació de l’IBSA (Federació Internacional d’Esports per a Cecs).

Física: Segons normativa de la FEDDF.

Intel·lectual: Segons normativa de la FEDDI.

La Vertical Montserrat de 2020 arriba apadrinada pel Sergi Mingote, alpinista d’elit i esportista d’ultra resistència. Actualment ambaixador de la candidatura olímpica d’hivern “Pirineus Barcelona 2030” i president d’ONAT Foundation, organisme que dedica els seus esforços a la inclusió social mitjançant l’esport. Precissament, el passat dia 2 de desembre, la cursa va ser premiada a la gala del Primer Premis Inclusius de l’Esport Català.

No us ho penseu més i engresqueu a les vostres amistats, col·legues, associació o club esportiu. Us esperem el 28 de març per pujar els esglaons de la solidaritat a Montserrat!

Scroll to Top