La xarxa retransmeten la cursa Vertical Montserrat

Retransmissió en directe de la Vertical Montserrat 2023

Per segon any consecutiu, podràs viure la Vertical Montserrat de ben a prop i contagiar-te de l’èpica i la màgia que envolta aquesta cursa de Bombers amb Causa a benefici de la infància atesa a Sant Joan de Déu!

La Xarxa TV farà una retransmissió en directe per a les televisions locals d’arreu de Catalunya. Com l’any passat, Sergi Lladó, director de Canal Taronja Anoia, conduirà un programa des d’un plató ubicat a la plaça del Monestir que comptarà amb diverses entrevistes als seus protagonistes i anirà fent connexions amb el seu equip de reporters des de diferents punts del recorregut.

Paral·lelament, també és podrà veure per streaming des de les seves plataformes digitals de La Xarxa +.

I, si t’has animat a pujar a Montserrat, vine a la plaça del Monestir, el punt on és recullen els dorsals, hi ha venda de producte de la cursa i té lloc l’acte de lliurament de premis. Hi haurà instal·lada una pantalla gegant des d’on farem el seguiment des de les 9 hores que comença la cursa fins les 12.45 hores que es tancarà l’esdeveniment.

A més, per a tots aquells que participeu i voleu seguir les classificacions en directe, ho podeu fer en línia a través del web SportManiacs – Vertical Montserrat 2023

Recordeu que, per a aquelles persones que vulguin col·laborar, però que no puguin participar en la prova, s’ha habilitat un ‘Dorsal Zero’ que estarà operatiu fins l’endemà de la cursa.

Cada esglaó compta, cada persona suma!

Desplaça cap amunt