Fotografía calendario Bombers amb Causa 2023. Bomberos con niña atendida en Sant Joan de Déu (c) Agustí Ensesa

La Vertical Montserrat 2023 recapta 17.750€ per a Bombers amb Causa! 

Enguany, amb la celebració dels 5 anys de la Vertical Montserrat, ens fa molta il·lusió anunciar-vos que en aquesta edició s’ha batut de nou el rècord de recaptació aconseguint 17.750€, que aniran destinats al projecte de Bombers Amb Causa 2024. A aquesta xifra, se sumarà també el recaptat pel calendari solidari, la FestaVal d’Esparreguera i totes aquelles iniciatives solidàries que vagin sorgint al llarg de l’any. 

La quantitat recaptada servirà per finançar la beca de recerca Bombers amb Causa, que s’atorga per concurs entre els investigadors de l’Hospital Sant Joan de Déu, i els projectes socials d’atenció a la infància en risc d’exclusió social de diversos centres de Sant Joan de Déu arreu de Catalunya. 

Aquest rècord ha estat possible gràcies a l’augment de les aportacions en la categoria Open i l’increment en el número d’equips participants en la categoria més solidària, la de Som Un Equip, on 25 parelles han pujat els 2.180 esglaons amb el repte previ de recaptar 500€. Fins i tot alguns l’han superat! Alguns equips eren particulars i, en el cas de les entitats, no només les empreses s’han implicat sinó que també els treballadors i treballadores han realitzat diverses accions per superar aquests diners.

Volem agrair la participació dels Som Un Equip formats per l’Escola Cooperativa el Puig, Tots Som la Causa (liderat per la Montse Martínez), Parc natural – Aeri de Montserrat (2 equips), One Lubrizol (3 equips), Transport per Cable, Aigües de Barcelona (2 equips), Ametller Origen (patrocinant un equip de bombers), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (2 equips), Grupo SPEC, Airbox, AMPAs Esparreguera, Festaval Esparreguera, Ajuntament de Collbató, Agefred, Educa Borràs, Fundació Mapfre, Mandarinaplus Sant Joan Despí, Bombers de la Generalitat (Albert i Joan), Monkey Rescue Team de Vertraver i Unitex.

El 20 de maig del 2023, més de 200 esportistes van pujar els 2.180 esglaons solidaris de la Vertical Montserrat, per la infància en risc atesa a Sant Joan de Déu. Aquesta cursa solidària l’organitza Bombers de la Generalitat de Catalunya conjuntament amb l’Obra social de Sant Joan de Déu i, compta amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’Abadia de Montserrat i el Patronat de la Muntanya de Montserrat. Pots llegir aquí la crònica de l’esdeveniment.

Agraïm també la col·laboració de Fundació “la Caixa” com a col·laborador principal, Airbox i Inaccés Geotècnica Vertical com a patrocinadors i, també als altres col·laboradors; Creu Roja de Catalunya, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Aeri de Montserrat, Bombers de Barcelona, Ajuntament de Collbató, Blancafort infermers, Jorba Forn de pa, supermercats Llobet, Grafreak, Pixelxen, Optimus Ferreteria Monistrol i la Xarxa Comunicació local, que un any més ha retransmès en directe la cursa solidària.

Vosaltres feu possible que els infants atesos a diversos centres de Sant Joan de Déu puguin rebre millors tractaments, combatre les seves malalties i tenir un futur ple d’oportunitats. Ens tornarem a veure a l’edició del 2024! 

* Fotografia del calendari solidari de Bombers amb Causa 2023 d’Agustí Ensesa.

Desplaça cap amunt