Un corredor de la Vertical Montserrat (c) David Fernández

El 19 de març a les 11 hores obrim inscripcions!

Ja ens posem en marxa! Dimarts, 19 de març a les 11 hores, obrim les inscripcions a la Vertical Montserrat 2024 de totes les categories.

Podran participar fins a un màxim de 260 corredors, distribuïts de la següent manera:

 • 90 participants OPEN.
  Esportistes federats o amateurs, majors de 16 anys, amb bon estat de salut. Els menors d’edat hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors legals.
 • 50 participants BOMBERS.
  Bombers i bomberes professionals o voluntaris equipats amb l’equip d’intervenció. L’equip està compost per: jaqueta i pantaló d’intervenció, botes, guants, casc F1 i equip de respiració autònom sense màscara.
 • 40 participants SOM UN EQUIP.
  Dirigida a empreses, clubs esportius i altres organitzacions que participin amb dos corredors mixtes (un masculí i un femení) que les representi i un repte mínim de 500 €.
 • 10 participants INCLUSIVA.
  Persones amb discapacitat visual, física o intel·lectual. Acreditada amb la targeta acreditativa de la discapacitat amb un grau superior al 33%.
  • Visual: Categories B1 i B2, segons el sistema de classificació de l’IBSA (Federació Internacional d’Esports per a Cecs).
  • Física: Segons normativa de la FEDDF.
  • Intel·lectual: Segons normativa de la FEDDI.
 • 10 participants INFANTIL
  Esportistes de 10 a 15 anys (complerts el dia de la cursa) acompanyats d’un esportista major de 18 anys. Aquesta modalitat realitza només el recorregut del funicular de la Santa Cova que és de 711 esglaons.

L’organització reserva 20 places per patrocinadors i compromisos publicitaris i es reserva el dret a ampliar, reduir o modificar la distribució de les places per motius de seguretat o per altres motius que puguin afectar el bon desenvolupament de la prova.

Les inscripcions es podran fer a través de la web verticalmontserrat.org/inscripcions

El preu de la inscripció de les categories OPEN és de 60 euros i de BOMBERS i INFANTIL són de 40 euros.

Recordeu que la inscripció no serà efectiva fins que s’hagi realitzat l’últim pas de pagament!

La categoria INCLUSIVA i la modalitat SOM UN EQUIP i també es poden fer directament al mateix web.

Avís: Per inscriure’s a la categoria inclusiva s’ha de fer un donatiu de qualsevol import (mínim 1 euro) i per la de SOM UN EQUIP fer una aportació directa mínima de 500 euros o obrir una campanya de crowfunding per assolir-la abans de la celebració de la cursa.

Una vegada inscrit, si el corredor/a no pot participar pel motiu que sigui, no se li tornarà l’import de la inscripció. Consulta el reglament!

Desplaça cap amunt