Un nen atès a Sant Joan de Déu. Foto (c) Laura Guerrero - calendari Bombers amb Causa 2012

La Vertical Montserrat 2022 recapta 10.549,41 € per a Bombers amb Causa!

Ens fa molta il·lusió compartir-vos que la 4a edició ha batut el rècord de recaptació de la Vertical Montserrat amb 10.549,41€ que aniran destinats al projecte Bombers amb Causa 2023. Aquesta quantitat se sumarà al recollit pel calendari solidari, la cursa de muntanya de Ribes, la FestaVal d’Esparreguera i totes aquelles iniciatives solidàries que vagin sorgint al llarg de l’any.

L’objectiu és clar: finançar la beca de recerca Bombers amb Causa, que s’atorga per concurs entre els investigadors de l’Hospital Sant Joan de Déu, i els projectes socials d’atenció a la infància en risc d’exclusió social de diversos centres de Sant Joan de Déu arreu de Catalunya.

L’edició del 2022 també ha suposat un rècord en la categoria més solidària: SOM UN EQUIP17 entitats han participat en aquesta modalitat on 34 esportistes, majoritàriament en parella mixta, han fet la cursa en nom d’una empresa, club o escola recaptant prèviament 500€.

L’11 de juny gairebé 200 esportistes van pujar els 2.180 esglaons solidaris per la infància en risc atesa a Sant Joan de Déu.

Gràcies a la vostra participació, i a la cinquantena de col·laboradors de la cursa, feu possible que nens i nenes atesos a diversos centres de Sant Joan de Déu puguin rebre millors tractaments, combatre les seves malalties i tenir un futur ple d’oportunitats. Ens tornem a veure a l’edició del 2023!

Desplaça cap amunt