Vertical Montserrat 2022

Ja tenim data de la Vertical Montserrat 2023!

El 20 de maig tindrà lloc la 5a edició de la cursa més vertical de Bombers amb Causa!

La cursa de Bombers de la Generalitat i l’Obra Social de Sant Joan de Déu arriba a la seva quinta edició. De moment ja us podeu guardar la data, el proper dissabte 20 de maig de 2023!

La Vertical Montserrat és una cursa amb sortida individual, on el corredor ha de pujar per les escales de servei que hi ha al costat dels dos funiculars de Montserrat, des de l’estació inferior del funicular de la Santa Cova fins a l’estació superior del funicular de Sant Joan. Entre els dos funiculars hi ha un tram d’enllaç sense escales de 80 metres.

Any rere any, la cursa es va consolidant com un esdeveniment esportiu de referència, cada vegada més inclusiu, i també com un gran esdeveniment solidari a benefici dels programes que duu a terme Sant Joan de Déu amb la infància en risc. És amb aquest objectiu que s’emmarca dins del projecte Bombers amb Causa.

Està coorganitzada per Bombers de la Generalitat i l’Obra Social de Sant Joan de Déu, i compta amb el suport de FGC, l’Abadia de Montserrat i del Patronat de la Muntanya de Montserrat.

Hi pots participar en 4 categories:

  • 𝗢𝗣𝗘𝗡 masculí i femení
  • 𝗕𝗢𝗠𝗕𝗘𝗥𝗦 masculí i femení
  • 𝗜𝗡𝗖𝗟𝗨𝗦𝗜𝗩𝗔 per a esportistes amb discapacitat
  • 𝗦𝗢𝗠 𝗨𝗡 𝗘𝗤𝗨𝗜𝗣 per als més solidaris amb el repte inicial de recaptar 500€

La Vertical Montserrat formarà part de la Towerrunning Tour 2023 de la Towerrunning World Association (TWA).

Les inscripcions de la cursa encara no estan obertes però estigueu atents/es, aviat us explicarem totes les modalitats i novetats d’enguany!

Desplaça cap amunt