La periodista Cristina Riba, amabaixadora de la Vertical Montserrat 2023 amb el David Colomé i l'Oriol Bota.

La periodista Cristina Riba, ambaixadora de la Vertical Montserrat 2023

Cada edició de la Vertical Montserrat ha comptat amb el suport d’esportistes o persones relacionades amb el món de l’esport i la inclusió que han apadrinat la cursa. La quinta edició de la cursa solidària està apadrinada per la periodista Cristina Riba.

La Cristina Riba Roig és periodista. Ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional a Televisió de Catalunya, on des del 2017 presenta el Telenotícies Cap de Setmana. Anteriorment, havia presentat també el Telenotícies Migdia, el Telenotícies Comarques i el Canal 3/24, a més de diversos programes especials. En els seus inicis als Serveis Informatius de TV3, va ser redactora de la secció d’Internacional. Ha treballat a Nova York, a la cadena de televisió nord-americana NY1 News. Als Estats Units, també va ser reportera de La Sexta, corresponsal de RAC1 i redactora a El Diario NY. En la seva etapa de guionista i productora de programes a RAC1, va formar part de l’equip del “Problemes Domèstics” que va aconseguir el Premi Ondas l’any 2001.

Docent de televisió informativa, en l’aspecte personal és mare de dos fills i una apassionada del bàsquet. Va jugar al Barcelona B.C. Universitari i va formar part de la selecció catalana.

Ella mateixa va poder comprovar en persona la duresa i èpica de la prova, acompanyada pel David Colomé, bomber organitzador de la cursa i Oriol Bota, director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

Per a ella és un orgull ser l’ambaixadora perquè “la Vertical Montserrat té d’especial que es realitza en un entorn màgic, amb ànima. La mateixa ànima que hi posen tots aquells corredors i corredores que pujaran els 2.180 esglaons per fer esport però, també, per una bona causa: la infància atesa a Sant Joan de Déu. És un esforç que té beneficis: ajuda a finançar projectes de recerca en malalties infantils i també projectes socials per ajudar infants en risc.”

Tot i que les categories OPEN i BOMBERS ja estàn complertes, recordeu que encara us podeu inscriure a la categoria SOM UN EQUIP i INCLUSIVA! Cada esglaó compta, cada persona suma. Us esperem el 20 de maig!

Desplaça cap amunt