Inici > Actualitat > Ja tenim data per la Vertical Montserrat 2020!
Un moment de la cursa vertical amb corrediors.

Ja tenim data per la Vertical Montserrat 2020!

La cursa de Bombers de la Generalitat torna amb força, i moltes novetats solidàries, en la seva tercera edició. De moment ja us podeu guardar la data, dissabte 28 de març de 2020!

Un moment de la cursa vertical amb corrediors.

La Vertical Montserrat és una cursa amb sortida individual, on el corredor ha de pujar per les escales de servei que hi ha al costat dels dos funiculars de Montserrat, des de l’estació inferior del funicular de la Santa Cova fins a l’estació superior del funicular de Sant Joan. Entre els dos funiculars hi ha un tram d’enllaç sense escales de 80 metres.

Sota el lema ‘Cada Esglaó Compta. Cursa Vertical de Montserrat‘, la cursa es vol consolidar com un esdeveniment esportiu de referència, cada vegada més inclusiu, i també com un gran esdeveniment solidari a benefici dels programes que duu a terme Sant Joan de Déu amb la infància en risc. És amb aquest objectiu que s’emmarca dins del projecte Bombers amb Causa.

Està coorganitzada per Bombers de la Generalitat i l’Obra Social de Sant Joan de Déu, i compta amb el suport de FGC, l’Abadia de Montserrat i del Patronat de la Muntanya de Montserrat.

La Vertical Montserrat forma part de la Towerrunning Tour 2020 de la Towerrunning World Association (TWA).

Les inscripcions de la cursa s’obriran al gener però farem la presentació oficial al desembre on explicarem totes les modalitats i novetats d’enguany! Estigueu atents/es!

Scroll to Top