Inici > Actualitat > Èxit de la 1a FestaVal a Esparreguera

Èxit de la 1a FestaVal a Esparreguera

La 1a FestaVal, la Festa dels Valors, ha estat una gran jornada solidària organitzada pels Bombers de la Vertical Montserrat i la Xarxa d’AMPAs d’Esparreguera en benefici de Sant Joan de Déu.

La festa ha tingut lloc el passat 16 de març a l’aparcament del Teatre La Passió d’Esparreguera, on s’han realitzat diferents activitats destinades al públic familiar conjuntament amb una campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang, la Creu Roja i els Bombers de la Generalitat.

1.500 persones assistents

Per poder participar en la 1a FestaVal calia que cada infant major de 2 anys adquirís un passaport solidari, que suposava un donatiu de 5 euros i donava accés a totes les activitats durant tot el dia. Ha estat tot un èxit de participació i solidaritat!

Passaport solidari

La 1a FestaVal en xifres:
– Més de 1.500 persones han passat per la festa.
542 nens i nenes han participat en les activitats.
257 persones han anat a donar sang de les quals 234 n’han donat i 27 eren nous donants.
– S’han venut 500 tires del sorteig solidari de 7 paneres amb productes de més de 40 comerços de la vila.
– Hi han participat 9 centres educatius d’Esparreguera i 5 entitats.
– La FestaVal ha estat possible gràcies a la implicació i l’esforç de més de 150 persones voluntàries.

Finalment, s’han recaptat 7.575,12€ que aniran destinats al projectes solidari Bombers amb Causa, que capta fons per la investigació en malalties infantils i pels programes amb infants en risc d’exclusió dels centres de Sant Joan de Déu.

Una festa molt solidària.

Destacar la col·laboració del Teatre La Passió d’Esparreguera, l’Ajuntament d’Esparreguera i més de 40 entitats i comerços de la vila.

Gràcies a l’èxit d’aquesta primera edició, els organitzadors ja han avançat que es farà la 2a FestaVal el 14 de març del 2020. Us hi esperem!

Scroll to Top