Inici > Actualitat > Ja tenim data de la Vertical Montserrat 2022!
Vertical Montserrat 2021 - un moment de la cursa

Ja tenim data de la Vertical Montserrat 2022!

L’11 de juny tindrà lloc la 4a edició de la cursa més vertical de Bombers amb Causa!

Després de totes les restriccions i dates postposades a causa de la pandèmia, la cursa de Bombers de la Generalitat i l’Obra Social de Sant Joan de Déu torna amb força, i moltes novetats solidàries, en la seva quarta edició. De moment ja us podeu guardar la data, dissabte 11 de juny de 2022!

La Vertical Montserrat és una cursa amb sortida individual, on el corredor ha de pujar per les escales de servei que hi ha al costat dels dos funiculars de Montserrat, des de l’estació inferior del funicular de la Santa Cova fins a l’estació superior del funicular de Sant Joan. Entre els dos funiculars hi ha un tram d’enllaç sense escales de 80 metres.

Any rere any, la cursa es va consolidant com un esdeveniment esportiu de referència, cada vegada més inclusiu, i també com un gran esdeveniment solidari a benefici dels programes que duu a terme Sant Joan de Déu amb la infància en risc. És amb aquest objectiu que s’emmarca dins del projecte Bombers amb Causa.

Està coorganitzada per Bombers de la Generalitat i l’Obra Social de Sant Joan de Déu, i compta amb el suport de FGC, l’Abadia de Montserrat i del Patronat de la Muntanya de Montserrat.

La Vertical Montserrat forma part de la Towerrunning Tour 2020 de la Towerrunning World Association (TWA).

Les inscripcions de la cursa encara no estan obertes però estigueu atents/es, aviat us explicarem totes les modalitats i novetats d’enguany!

Scroll to Top