Vertical Montserrat 2024 - categoria Som Un Equip

Som Un Equip, la categoria més solidària de la Vertical Montserrat

Dissabte, 25 de maig de 2024, us reptem a pujar els 2.180 esglaons de la muntanya de Montserrat per una bona causa: donar suport al projectes de recerca i d’atenció social a la infància en risc atesa als centres de Sant Joan de Déu.

Es tracta d’una cursa única i èpica, creada i organitzada per Bombers de la Generalitat conjuntament amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu, amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’Abadia i el Patronat de Montserrat. La Vertical Montserrat forma part del Circuito Nacional de Carreras Verticales.

Us animem a participar en la categoria més solidària de la prova: la categoria Som Un Equip. Podreu participar amb dos esportistes, a poder ser mixtes, que corrin en nom de la vostra empresaclub esportiu, escola o entitat una vegada aconseguiu un mínim de 500€.

Com fer-ho? Podeu inscriure-us a través d’un donatiu directe, desgravable el 40% de l’impost de societats. O, entre tots i totes, captar aquests 500€ per poder participar a través d’una campanya de microdonacions particulars o activitats solidàries de recaptació de fons. Us facilitem una plataforma digital per aconseguir-ho. La solidaritat de tots vosaltres els faran pujar ben amunt!

És una bona manera de potenciar el teambuilding i d’implicar tant a la vostra plantilla com als vostres col·laboradors o clientela més propers.

Vinga, obriu ara una campanya a la web d’inscripcions de la cursa o feu una aportació directa de 500€. Si voleu més informació no dubteu en contactar-nos a verticalmontserrat@gencat.cat o al telèfon 93 253 21 36.

Dossier de la Vertical Montserrat 2024


La Vertical Montserrat és una cursa vertical que transcorre per les escales de servei que hi ha entre els dos funiculars de Montserrat, des de l’estació inferior del funicular de la Santa Cova fins a l’estació superior del funicular de Sant Joan. De sortida individual, el corredor o corredora ha de pujar per les escales de servei que hi ha al costat dels dos funiculars de Montserrat. Entre els dos funiculars hi ha un tram d’enllaç sense escales de 80 metres. Pel que fa a nombre d’esglaons, és la primera cursa vertical d’escales d’Espanya i se situa entre les més emblemàtiques del circuit mundial. En total 2.180 graons en 765 metres.

Desplaça cap amunt