Inici > Actualitat > Puja la Vertical Montserrat amb SOM UN EQUIP!

Puja la Vertical Montserrat amb SOM UN EQUIP!

Et reptem a pujar els 2.180 esglaons de la muntanya de Montserrat per una bona causa: donar suport al projectes de recerca i d’atenció a la infància en risc. Una cursa única i èpica creada per Bombers de la Generalitat i organitzada per Sant Joan de Déu.

Degut a la situació de risc provocada pel coronavirus COVID-19, les recomanacions sanitàries i les mesures preventives del Departament d’Interior, l’organització de la Vertical Montserrat, PREVISTA INICIALMENT pel 28 de març, es va decidir ajornar la cursa a dissabte 17 d’octubre de 2020.  Les inscripcions es mantenen obertes per a les categories INCLUSIVA i SOM UN EQUIP. Les restants ja estan cobertes.

Trieu un esportista que corri en nom de la vostra empresa, club esportiu o entitat i, entre tots i totes, ajudeu-lo a captar 500€ per poder participar. La solidaritat de tots el farà pujar ben amunt!

La Vertical Montserrat forma part de la Towerrunning World Association (TWA).

Es tracta d’una cursa vertical que transcorre per les escales de servei que hi ha junt als dos funiculars de Montserrat, des de l’estació inferior del funicular de la Santa Cova fins a l’estació superior del funicular de Sant Joan. De sortida individual, el corredor o corredora ha de pujar per les escales de servei que hi ha al costat dels dos funiculars de Montserrat. Entre els dos funiculars hi ha un tram d’enllaç sense escales de 80 metres. Pel que fa a nombre d’esglaons, és la primera cursa vertical d’escales d’Espanya i se situa entre les més dures del circuit mundial. En total 2.180 graons en 765 metres.

No deixis de pujar un esglaons solidaris per la infància en risc atesa a Sant Joan de Déu!

Scroll to Top