Inici > Actualitat > Puja els esglaons solidaris de la Vertical Montserrat amb Som Un Equip
Som Un Equip a la Vertical Montserrat 2021

Puja els esglaons solidaris de la Vertical Montserrat amb Som Un Equip

Us reptem a pujar els 2.180 esglaons de la muntanya de Montserrat el proper 11 de juny de 2022 per una bona causa: donar suport al projectes de recerca i d’atenció a la infància en risc. Una cursa única i èpica creada per Bombers de la Generalitat i organitzada per Sant Joan de Déu amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’Abadia i el Patronat de Montserrat.

Trieu dos esportistes, a poder ser mixtes, que corrin en nom de la vostra empresaclub esportiu o entitat i, entre tots i totes, ajudeu-los a captar 500€ per poder participar a través de microdonacions particulars o activitats de recaptació de fons. La solidaritat de tots vosaltres els faran pujar ben amunt!

És una bona manera de potenciar el teambuilding i d’implicar tant a la vostra plantilla com als vostres col·laboradors o clientela més propers.

Si ho preferiu també podeu fer un donatiu directe per aconseguir aquesta quantitat, desgravable el 35-40% de l’impost de societats.

La Vertical Montserrat forma part de la Towerrunning World Association (TWA).

Es tracta d’una cursa vertical que transcorre per les escales de servei que hi ha entre els dos funiculars de Montserrat, des de l’estació inferior del funicular de la Santa Cova fins a l’estació superior del funicular de Sant Joan. De sortida individual, el corredor o corredora ha de pujar per les escales de servei que hi ha al costat dels dos funiculars de Montserrat. Entre els dos funiculars hi ha un tram d’enllaç sense escales de 80 metres. Pel que fa a nombre d’esglaons, és la primera cursa vertical d’escales d’Espanya i se situa entre les més dures del circuit mundial. En total 2.180 graons en 765 metres.

Com ho podeu fer? Creant una campanya a la web d’inscripcions de la cursa. Si voleu més informació o necessiteu ajuda per crear-la no dubteu en contactar-nos a verticalmontserrat@gencat.cat o al telèfon 93 253 21 36.

Dossier de la Vertical Montserrat 2022

Scroll to Top