Aquesta jornada solidària està organitzada per la Xarxa d’AMPA’S d’Esparreguera i els Bombers de la Generalitat.

Després de l’èxit de la edició de 2019, es confirma que es tornarà a organitzar enguany, concretament dissabte 14 de març de 2020. L’acció solidària tindrà lloc a l’aparcament del Teatre La Passió d’Esparreguera, on es realitzaran diferents activitats destinades al públic familiar i també es farà una campanya de donació de sang.

La jornada també vol potenciar la vessant inclusiva amb un circuit de cadires de rodes i un altre de bastons d’invidents per a sensibilitzar als infants sobre aquestes limitacions.

A més, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre totes aquelles persones que ho desitgin podran participar en la jornada de donació de sang organitzada pel Banc de Sang, la Creu Roja i els Bombers de la Generalitat en el marc de la campanya “Els bombers t’acompanyen a donar sang”. Les donacions es faran dins el vestíbul del Teatre de La Passió.

Per poder participar en la FestaVal s’haurà d’adquirir un passaport solidari, que donarà accés a totes les activitats.

Tot els beneficis de la jornada es sumaran a la iniciativa Bombers amb Causa, que destina el recaptat a diferents projectes d’investigació i recerca en malalties infantils i a programes d’atenció a la infància en risc que l’Obra Social Sant Joan de Déu realitza als diferents hospitals i centres que té a Catalunya.