Col·labora amb el Dorsal Zero!

El 5 de juny finalment se celebra la Vertical Montserrat després de dos intents al 2020. Si no pots córrer presencialment, pots seguir pujant els graons solidaris per la infància en risc atesa a Sant Joan de Déu i col·laborar amb Bombers Amb Causa a través del Dorsal Zero! Et sumes a fer el cim de la solidaritat d’una altra manera?

Pots fer donatius solidaris, de qualsevol quantitat, a través del web d’inscripcions. Romandrà obert fins dilluns, 7 de juny.

Entre tot i totes volem arribar als 10.000 euros i la teva aportació, per petita que sigui, ens ajudarà a seguir sostenint la beca de recerca sobre malalties infantils que financem a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i els projectes socials d’acompanyament a la infància en risc d’exclusió social que desenvolupa l’Obra Social de Sant Joan de Déu a diferents centres que té arreu de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *