Respectem les mesures preventives

La Vertical Montserrat complirà amb totes les mesures preventives contra el contagi per la COVID-19. El personal de l’organització vetllarà en tot moment per evitar aglomeracions i concentracions massives de gent. Es controlarà els aforaments i el compliment de les normes per part dels participants i personal col·laborador.

Les persones diagnosticades o malaltes per COVID-19, que no hagin superat la malaltia o sense alta mèdica, no podran participar en la Vertical Montserrat, sigui quina sigui la seva funció.

Es demanarà la signatura de la declaració responsable en el moment de recollir el dorsal i es prendrà la temperatura. Però, més enllà dels protocols i recomanacions, des de l’organització apel·lem a la responsabilitat individual de cadascú/una.

En la categoria Inclusiva, dirigida a persones amb discapacitats físiques, intel·lectuals, visuals o auditives, els esportistes amb dificultat visual aniran acompanyades d’un guia vident i units per una barra direccional. D’aquesta manera, la Vertical Montserrat no renuncia a contribuir a la inclusió de les persones amb capacitats diferents a través de la pràctica de l’esport.

Les sortides seguiran sent individuals, però més esglaonades. En aquesta edició s’establirà un marge de 45 segons entre participants.

La Vertical Montserrat de 2020 arribava apadrinada pel Sergi Mingote, alpinista d’elit i esportista d’ultra resistència, que anava a fer de guia d’un corredor inclusiu. Malauradament va perdre la vida al gener del 2021 i el dia de la cursa se li farà un homenatge amb la presència de la seva vídua i amics íntims.

Una de les novetat d’aquesta edició, és la categoria ‘Som Un Equip’, dirigida a persones, empreses, clubs esportius i altres organitzacions que participen amb un corredor/a que les representa i que han d’haver aconseguit prèviament un repte solidari mínim de 500€.

Protocol d’actuació contra la COVID-19 a la Vertical Montserrat (infografia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *