5 de juny de 2021, nova data de la Vertical Montserrat 2020!

Ens fa molta il·lusió compartir-vos que, si les mesures preventives de la pandèmia COVID-19 ho permeten, celebrarem la Vertical Montserrat el proper 5 de juny de 2021.

La Vertical Montserrat complirà amb totes les recomanacions sanitàries i les mesures preventives que hi hagi en vigor en la data de la cursa. El personal de l’organització vetllarà en tot moment per evitar aglomeracions i concentracions massives de gent. Es controlarà els aforaments i el compliment de les normes per part dels participants i personal col·laborador.

Els esportistes inscrits/es en l’edició del 2020 mantenen la plaça per aquesta edició. No s’obrirà un nou període d’inscripció per a les categories Open i Bombers, i només s’obrirà una llista d’espera per si alguna persona es dona de baixa.

En el següent enllaç podeu consultar els participants inscrits en l’edició d’aquest any. Llista inscrits/es Vertical Montserrat 2020.

Les persones diagnosticades o malaltes per COVID-19, que no hagin superat la malaltia o sense alta mèdica, no podran participar en la Vertical Montserrat, sigui quina sigui la seva funció.

La Vertical Montserrat de 2020 arribava apadrinada pel Sergi Mingote, alpinista d’elit i esportista d’ultra resistència, que va perdre la vida mentre intentava fer el cim del K2 el 16 de gener d’aquest 2021 . El dia de la cursa el tindrem molt present.

Una de les novetats d’aquesta edició és la categoria ‘Som Un Equip’, dirigida a persones, empreses, clubs esportius i altres organitzacions que participen amb un corredor/a que les representa i que han d’haver aconseguit prèviament un repte solidari mínim de 500€. Tant aquesta categoria, com la inclusiva, són les úniques que romanen obertes fins l’1 de juny per tal de completar els reptes de captació o sumar més esportistes amb discapacitat. D’aquesta manera, la Vertical Montserrat no renuncia al seu caràcter solidari i a contribuir a la inclusió de les persones amb discapacitats diferents a través de la pràctica de l’esport.

Qualsevol dubte o suggeriment, escriviu-nos a verticalmontserrat@gencat.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *