Respectem les mesures preventives

La Vertical Montserrat complirà amb totes les mesures preventives contra el contagi per la COVID-19. El personal de l’organització vetllarà en tot moment per evitar aglomeracions i concentracions massives de gent. Es controlarà els aforaments i el compliment de les normes per part dels participants i personal col·laborador.

Les persones diagnosticades o malaltes per COVID-19, que no hagin superat la malaltia o sense alta mèdica, no podran participar en la Vertical Montserrat, sigui quina sigui la seva funció.

Es demanarà la signatura de la declaració responsable en el moment de recollir el dorsal i es prendrà la temperatura. Però, més enllà dels protocols i recomanacions, des de l’organització apel·lem a la responsabilitat individual de cadascú/una.

A causa de la pandèmia, la categoria de personal de Bombers s’ha suspès, al igual que l’acte de lliurament de premis. Es mantenen la categoria Open i la categoria Inclusiva, dirigida a persones amb discapacitats físiques, intel·lectuals o visuals. En aquest darrer cas, les persones participants aniran acompanyades d’un guia vident i units per una barra direccional. D’aquesta manera, la Vertical Montserrat no renuncia a contribuir a la inclusió de les persones amb discapacitats diferents a través de la pràctica de l’esport.

Les sortides seguiran sent individuals, però més esglaonades. En aquesta edició s’establirà un marge d’un minut i mig entre participants.

La Vertical Montserrat de 2020 arriba apadrinada pel Sergi Mingote, alpinista d’elit i esportista d’ultra resistència. El dia de la cursa hi serà present fent de guia d’un dels corredors inclusius.

A més, una de les novetat d’aquesta edició, és la categoria ‘Som Un Equip’, dirigida a persones, empreses, clubs esportius i altres organitzacions que participen amb un corredor/a que les representa i que han d’haver aconseguit prèviament un repte solidari mínim de 500€. Tant aquesta categoria, com la inclusiva, romanen obertes fins el 15 d’octubre.

Protocol d’actuació contra la COVID-19 a la Vertical Montserrat (infografia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *