COMUNICAT: La Vertical Montserrat postposa la data de celebració de la cursa al 17 d’octubre 2020

Degut a la situació de risc provocada pel coronavirus COVID-19, les recomanacions sanitàries i les mesures preventives del Departament d’Interior, l’organització de la Vertical Montserrat ha decidit ajornar la cursa a dissabte 17 d’octubre de 2020.

Els esportistes inscrits mantindran la seva plaça per aquesta nova data i, en aquells casos als que els hi sigui impossible participar a la cursa,  se’ls reservarà una plaça per l’edició del 2021 o se’ls retornarà l’import íntegre de la inscripció. Aquesta mesura afecta a totes les categories.

Fins el 15 d’abril, totes les persones inscrites hauran de posar en coneixement de l’organització la seva decisió escrivint-nos un correu a verticalmontserrat@gencat.cat per poder realitzar les gestions pertinents. Un cop passat aquest termini, s’obrirà un nou període d’inscripció si encara queden places disponibles per l’edició del 2020.

Lamentem les molèsties i inconvenients que aquest ajornament pugui provocar però ens atenem a les mesures de prevenció a nivell internacional que s’estan prenent per contribuir a la contenció d’aquesta pandèmia.

Vertical Montserrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *